garantie și mentenanță

Compania noastra acorda garantie extinsa produselor executate si montate de noi. Certificatul de garantie comerciala este se emite la finalul montajului ori la livrare, dupa caz.Prin garantia comerciala se asigura repararea gratuita, din partea vanzatorului sau producatorului, in baza certificatului de garantie emis. Daca produsul pe care l-ai achizitionat de la noi nu mai functioneaza si este inca in garantie, beneficiezi de reparatia acestuia fara costuri.

Pentru aceasta:

1. Contacteaza-ne prin orice mijloc si transmite-ne cu certificatul de garantie 
2. Dupa aprobarea solicitarii, echipa noastra va fi programata pentru a-ti remedia defectiunea.
3. In termen de maxim 15 zile, echipa noastra tehnica va repara produsul. In cazul in care produsul defect necesita inlocuirea unei piese de schimb sau inlocuirea totala a produsului, reparatia se va face in termen de maxim 15 zile de la receptionarea pieselor de schimb.

Dupa reparare, perioada de garantie va fi prelungita cu numarul de zile care a fost necesar pentru repararea produsului.

Exploatarea corecta si igienizarea conform recomandarilor producatorului cresc eficienta in utilizare si durabilitatea in timp a usilor. Fie ca discutam de usi din sticla sau usi din MDF, recomandam igienizarea usilor de interior cu solutii non-alcoolice si cu materiale non-abrazive, care pot zgaria materialul.

fii primul care află despre modelele noi si ofertele speciale

  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon

© 2020 created by VOGA DESIGN & ARCHITECTURE

0