eco friendly

Ne pasă de lumea în care trăim. De sănătatea celor din jur și de moștenirea pe care o vom lăsa generațiilor viitoare. De aceea, compania noastră și-a adaptat activitatea și a abordat o politică eco-friendly.

Produsele ecologice sunt produse concepute pentru a da cele mai puține prejudicii mediului înconjurător și nu au un impact negativ asupra mediului pe durata utilizării. 

Compania noastră a implementat politici și tehnologii de lucru astfel încât proiectarea și producția articolelor noastre să țină seama de mediul înconjurător. 

Sperăm astfel să contribuim la conservarea eco sistemelor, astfel încât generațiile viitoare să poată avea acces la resursele naturale de care dispunem în prezent. 

Am implementat iluminatul spațiilor cu tehnologie LED, reciclarea deșeurilor, utilizarea de materii prime și tehnologii nepoluante, reducerea consumului de hârtie și alte măsuri care să contribuie la protejarea mediului.

 

Grija fata de mediul inconjurator si fata de sanatatea colaboratorilor nostri se reflectă in presitigiul adus companiei.Implicarea noastră activă este necesară pentru ca astfel de demersuri să aiba loc mai frecvent în Romania.

fii primul care află despre modelele noi si ofertele speciale

  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon

© 2020 created by VOGA DESIGN & ARCHITECTURE

0